15 Temmuz'da çifte acı yaşayan annenin metaneti

Güldalı Biçinci, 15 Temmuz darbe girişimi öncesinde kızını, darbe gecesi ise oğlunu kaybetti. Yaşadığı büyük acılara rağmen şehit annesi olmanın gururunu taşıyor.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Gündem
Temsili görsel: 15 Temmuz'da çifte acı yaşayan annenin metaneti
Temsili görsel · 2780243 / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Güldalı Biçinci, 15 Temmuz darbe girişimi öncesinde kızını, darbe gecesi ise oğlunu kaybetti.
  • Yaşadığı büyük acılara rağmen şehit annesi olmanın gururunu taşıyor.
  • Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında büyük bir trajedi yaşayan Güldalı Biçinci, üst üste iki evlat acısıyla sarsıldı.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Güldalı Biçinci, 15 Temmuz darbe girişimi öncesinde kızını, darbe gecesi ise oğlunu kaybetti. Yaşadığı büyük acılara rağmen şehit annesi olmanın gururunu taşıyor.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 15.07.2026 11:12
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında büyük bir trajedi yaşayan Güldalı Biçinci, üst üste iki evlat acısıyla sarsıldı. Darbe girişiminden sadece bir gün önce kızını kaybeden Biçinci, 15 Temmuz gecesi ise oğlu Lokman Biçinci'yi şehit verdi.

Yaşadığı tüm bu zorlu süreçlere rağmen metanetini koruyan Güldalı Biçinci, şehit annesi olmanın onurunu yaşadığını ifade ediyor. Biçinci'nin hikayesi, o karanlık gecede yaşanan fedakarlıkların ve ailelerin verdiği büyük mücadelenin sembollerinden biri haline geldi.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 2 olgu

1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. Güldalı Biçinci, 15 Temmuz darbe girişiminden bir gün önce kızını kaybetti.Kaynak 1
  2. Güldalı Biçinci'nin oğlu Lokman Biçinci, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit oldu.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    Anadolu AjansıHaber ajansı · 15.07.2026 11:01

    Kızının cenazesini beklerken oğlunu şehit verdi

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler