Rangers'tan Vaclav Cerny için Beşiktaş'a transfer hamlesi

İskoç ekibi Rangers, eski oyuncusu Vaclav Cerny'i yeniden transfer etmek için Beşiktaş ile temas kurdu. Siyah-beyazlı yönetimin ise oyuncuyu bırakmaya şu an için sıcak bakmadığı ifade ediliyor.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Spor
Temsili görsel: Rangers'tan Vaclav Cerny için Beşiktaş'a transfer hamlesi
Temsili görsel · stux / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • İskoç ekibi Rangers, eski oyuncusu Vaclav Cerny'i yeniden transfer etmek için Beşiktaş ile temas kurdu.
  • Siyah-beyazlı yönetimin ise oyuncuyu bırakmaya şu an için sıcak bakmadığı ifade ediliyor.
  • İskoçya'nın köklü kulüplerinden Rangers, yaz transfer dönemi çalışmaları kapsamında eski futbolcusu Vaclav Cerny'i yeniden kadrosuna dahil etmek için harekete geçti.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

İskoç ekibi Rangers, eski oyuncusu Vaclav Cerny'i yeniden transfer etmek için Beşiktaş ile temas kurdu. Siyah-beyazlı yönetimin ise oyuncuyu bırakmaya şu an için sıcak bakmadığı ifade ediliyor.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 15.07.2026 11:43
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

İskoçya'nın köklü kulüplerinden Rangers, yaz transfer dönemi çalışmaları kapsamında eski futbolcusu Vaclav Cerny'i yeniden kadrosuna dahil etmek için harekete geçti. Geçtiğimiz yaz döneminde Alman temsilcisi Wolfsburg'dan 5 milyon Euro bonservis bedeliyle Beşiktaş'a transfer olan 28 yaşındaki Çek kanat oyuncusu için İskoç ekibinin nabız yokladığı öğrenildi.

Rangers yönetimi, geçmiş dönemde yapılan transfer tercihlerini telafi etmek amacıyla Cerny'i tekrar Ibrox'a getirmeyi hedefliyor. İskoç temsilcisinin, oyuncunun transfer şartlarını ve maliyetini öğrenmek adına Beşiktaş ile görüşmelerini sürdürdüğü belirtiliyor. Yıldız futbolcunun da eski kulübüne dönmeye sıcak baktığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Ancak transferin önündeki en büyük engelin Beşiktaş'ın tutumu olduğu görülüyor. Siyah-beyazlı yönetimin, hücum hattını güçlendirme planları doğrultusunda Cerny'i kolaylıkla elden çıkarmaya istekli olmadığı vurgulanıyor. Beşiktaş'ın talep edeceği yüksek bonservis bedelinin de pazarlıkları zorlaştıran bir unsur olduğu ifade ediliyor. Transfer sürecinin önümüzdeki günlerde nasıl bir seyir izleyeceği ve tarafların ortak bir noktada buluşup buluşamayacağı spor kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 5 olgu

1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. İskoç kulübü Rangers, eski oyuncusu Vaclav Cerny'i yeniden kadrosuna katmak için girişim başlattı.Kaynak 1
  2. Vaclav Cerny, geçtiğimiz yaz Wolfsburg'dan 5 milyon Euro bonservis bedeliyle Beşiktaş'a transfer oldu.Kaynak 1
  3. Rangers yönetimi, Cerny'nin transfer maliyeti hakkında Beşiktaş ile görüşmelerini sürdürüyor.Kaynak 1
  4. Beşiktaş yönetimi, oyuncuyu şu aşamada elden çıkarmaya sıcak bakmıyor.Kaynak 1
  5. Vaclav Cerny'nin Rangers'a dönmeye istekli olduğu belirtiliyor.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    Hürriyet SporHaber kaynağı · 15.07.2026 11:29

    Beşiktaş'a çıkarma var! Geri istiyorlar

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler