İstanbul'da karşılıksız çek davası: Duruşma günü belli oldu

İstanbul 2. İcra Ceza Mahkemesi, Arsimo Elektronik Ticaret Limited Şirketi yetkilisi Muhammed Furkan Yüce hakkında açılan dava için duruşma günü verdi. Sanığın duruşmaya katılmaması halinde yargılamanın yokluğunda süreceği bildirildi.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Gündem
Temsili görsel: İstanbul'da karşılıksız çek davası: Duruşma günü belli oldu
Temsili görsel · Pexels / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • İcra Ceza Mahkemesi, Arsimo Elektronik Ticaret Limited Şirketi yetkilisi Muhammed Furkan Yüce hakkında açılan dava için duruşma günü verdi.
  • Sanığın duruşmaya katılmaması halinde yargılamanın yokluğunda süreceği bildirildi.
  • İcra Ceza Mahkemesi tarafından yayımlanan resmi ilana göre, Arsimo Elektronik Ticaret Limited Şirketi yetkilisi Muhammed Furkan Yüce hakkında karşılıksız çek işlemi yapılmasına sebebiyet verme suçlamasıyla dava açıldı.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

İstanbul 2. İcra Ceza Mahkemesi, Arsimo Elektronik Ticaret Limited Şirketi yetkilisi Muhammed Furkan Yüce hakkında açılan dava için duruşma günü verdi. Sanığın duruşmaya katılmaması halinde yargılamanın yokluğunda süreceği bildirildi.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 19.07.2026 03:00
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

İstanbul 2. İcra Ceza Mahkemesi tarafından yayımlanan resmi ilana göre, Arsimo Elektronik Ticaret Limited Şirketi yetkilisi Muhammed Furkan Yüce hakkında karşılıksız çek işlemi yapılmasına sebebiyet verme suçlamasıyla dava açıldı. Müşteki Sahip Elçioğlu tarafından başlatılan hukuki süreç kapsamında, mahkeme duruşma tarihini 11 Kasım 2026 saat 14:08 olarak kararlaştırdı.

Mahkeme heyeti, sanık Muhammed Furkan Yüce'ye yönelik önemli bir uyarıda bulundu. Belirtilen gün ve saatte duruşmaya katılmayan, mazeret sunmayan veya kendisini bir vekil ile temsil ettirmeyen sanığın yokluğunda yargılamaya devam edileceği ve karar verileceği vurgulandı. İlgili yasal düzenlemeler gereği yapılan bu tebligat ile sanığın hukuki sürece katılımı bekleniyor.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 4 olgu

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. İstanbul 2. İcra Ceza Mahkemesi, Muhammed Furkan Yüce hakkında dava açıldığını duyurdu.Kaynak 1
  2. Dava, Arsimo Elektronik Ticaret Limited Şirketi yetkilisi Muhammed Furkan Yüce'ye yönelik karşılıksız çek işlemi nedeniyle açıldı.Kaynak 1
  3. Mahkeme duruşma tarihini 11 Kasım 2026 saat 14:08 olarak belirledi.Kaynak 1
  4. Sanığın duruşmaya katılmaması durumunda yargılamanın yokluğunda devam edeceği ihtar edildi.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    CNN TürkHaber kaynağı · 19.07.2026 03:00

    İSTANBUL 2. İCRA CEZA MAHKEMESİ

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler