Malo Gusto, Miami Turnuvasında Yarı Finalde Elenmenin Üzüntüsünü Paylaştı

Malo Gusto, Miami'de oynanan turnuvada yarı finalde elenmenin hayal kırıklığını dile getirdi. Teknik direktör Didier Deschamps ve olası Zinedine Zidane değişikliği hakkında da görüş bildirdi.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Spor
Temsili görsel: Malo Gusto, Miami Turnuvasında Yarı Finalde Elenmenin Üzüntüsünü Paylaştı
Temsili görsel · Dimhou / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Malo Gusto, Miami'de oynanan turnuvada yarı finalde elenmenin hayal kırıklığını dile getirdi.
  • Teknik direktör Didier Deschamps ve olası Zinedine Zidane değişikliği hakkında da görüş bildirdi.
  • Malo Gusto, 23 yaşındaki futbolcu, Miami Stadı'nda gerçekleşen turnuva maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Malo Gusto, Miami'de oynanan turnuvada yarı finalde elenmenin hayal kırıklığını dile getirdi. Teknik direktör Didier Deschamps ve olası Zinedine Zidane değişikliği hakkında da görüş bildirdi.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 19.07.2026 09:54
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Malo Gusto, 23 yaşındaki futbolcu, Miami Stadı'nda gerçekleşen turnuva maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İlk yarının beklentilerin altında kaldığını ve bu durumun kendisini hayal kırıklığına uğrattığını belirtti.

İkinci yarıda takımının daha dinamik bir oyun sergilediğini, gol bulduklarını ancak sonucun istenildiği gibi gelmediğini ifade etti. Yarı finalde elenmenin takımını üzdüğünü ve turnuvayı daha iyi bir şekilde bitirmek istediklerini vurguladı.

Gusto, hatalardan ders alarak daha güçlü bir geri dönüş hedeflediklerini sözlerine ekledi. Ayrıca, Fransa Milli Takımı teknik direktörü Didier Deschamps'ın takımı üst seviyede tuttuğunu ve elde ettiği başarıları övdü. Elimin Deschamps'ın değerini azaltmadığını, gelecekle ilgili yorum yapmanın zaman aldığını dile getirdi.

Zinedine Zidane'ın milli takımın başına geçmesiyle ilgili soruya ise henüz erken bir yanıt vermenin mümkün olmadığını belirtti.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 6 olgu

1 kaynak ve 6 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. Malo Gusto, 23 yaşındaki futbolcu, Miami Stadı'nda oynanan turnuva maçının ardından basın sorularını yanıtladı.Kaynak 1
  2. Gusto, ilk yarının performansının beklentilerin altında olduğunu ve bu durumun kendisini hayal kırıklığına uğrattığını belirtti.Kaynak 1
  3. İkinci yarıda takımının daha dinamik bir oyun sergilediğini ve gol bulduğunu, ancak sonucun istenilen gibi gelmediğini söyledi.Kaynak 1
  4. Yarı finalde elenmenin takımını üzdüğünü ve turnuvayı daha iyi bir şekilde bitirmek istediklerini ifade etti.Kaynak 1
  5. Gusto, hatalardan ders alarak daha güçlü bir geri dönüş hedeflediklerini vurguladı.Kaynak 1
  6. Didier Deschamps'ın Fransa Milli Takımı için önemli başarılar elde ettiğini ve takımını üst seviyede tuttuğunu övdü.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    Sabah SporHaber kaynağı · 19.07.2026 09:44

    Malo Gusto: "Turnuvayı kazanmak isterdik ama olmadı"

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler