Manisa'da inşaat kazası: Bir işçi hayatını kaybetti

Manisa'nın Saruhanlı ilçesindeki bir inşaatta yüksekten düşen işçi, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olayla ilgili adli soruşturma başlatıldı.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Yerel Haberler +İzmir
Temsili görsel: Manisa'da inşaat kazası: Bir işçi hayatını kaybetti
Temsili görsel · Pexels / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Manisa'nın Saruhanlı ilçesindeki bir inşaatta yüksekten düşen işçi, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
  • Olayla ilgili adli soruşturma başlatıldı.
  • Manisa'nın Saruhanlı ilçesi Cengiz Topel Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir inşaat alanında üzücü bir kaza meydana geldi.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Manisa'nın Saruhanlı ilçesindeki bir inşaatta yüksekten düşen işçi, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olayla ilgili adli soruşturma başlatıldı.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 28.07.2026 13:26
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Manisa'nın Saruhanlı ilçesi Cengiz Topel Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir inşaat alanında üzücü bir kaza meydana geldi. 52 yaşındaki bir işçi, çalıştığı sırada yaklaşık 3 metre yükseklikten zemine düştü. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Saruhanlı Devlet Hastanesi'ne sevk edilen işçi, durumunun ağır olması nedeniyle Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi'ne nakledildi.

Soruşturma başlatıldı

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan işçinin vefatı üzerine Cumhuriyet Savcılığı tarafından olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme ve soruşturma başlatıldı.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 4 olgu

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. 52 yaşındaki bir işçi, Manisa Saruhanlı Cengiz Topel Mahallesi Atatürk Caddesi'ndeki inşaatta yaklaşık 3 metre yükseklikten düşerek hayatını kaybetti.Kaynak 1
  2. İşçi, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Saruhanlı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Kaynak 1
  3. Durumu ağır olduğu için işçi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi'ne sevk edildi ancak kurtarılamadı.Kaynak 1
  4. Olayla ilgili inceleme başlatıldı ve Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma yürütülüyor.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    EGE HABERHaber kaynağı · 28.07.2026 12:51

    Manisa’da inşaatta feci kaza: 52 yaşındaki işçi hayatını kaybetti!

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler