Gündem Ankara'da 40 Milyon Liralık Dolandırıcılık Vakası
Ankara'da kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtan kişiler, iki kız kardeşi 40 milyon lira değerinde ziynet eşyasıyla dolandırdı. Olayla ilgili hukuki süreç başlatıldı.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- Ankara'da kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtan kişiler, iki kız kardeşi 40 milyon lira değerinde ziynet eşyasıyla dolandırdı.
- Olayla ilgili hukuki süreç başlatıldı.
- isimli iki kız kardeş, telefonla arayan ve kendilerini polis, savcı veya emniyet müdürü olarak tanıtan kişiler tarafından dolandırıldı.
Ankara'da yaşayan Afife Y. ve Fatma Y. isimli iki kız kardeş, telefonla arayan ve kendilerini polis, savcı veya emniyet müdürü olarak tanıtan kişiler tarafından dolandırıldı. Şüphelilerin, ay yıldız parolası kullanarak kimliklerini gizlediği ve mağdurları korkutarak yönlendirdiği ifade edildi.
Hukuki Süreç Başlatıldı
Yaşanan olay sonucunda yaklaşık 40 milyon lira değerindeki ziynet eşyasını kaybeden kardeşlerin avukatı Murat Koç, konuyu yargıya taşıdı. Hazırlanan dilekçede, olayın nitelikli dolandırıcılık ve korkudan yararlanma suçları kapsamında değerlendirilmesi talep edilerek kamu davası açılması istendi.