Gündem Balıkesir ve Mersin'deki orman yangınları kontrol altına alındı
Balıkesir ve Mersin'de etkili olan orman yangınları ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yangınların söndürüldüğünü açıkladı.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- Balıkesir ve Mersin'de etkili olan orman yangınları ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı.
- Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yangınların söndürüldüğünü açıkladı.
- Balıkesir'in Gömeç ilçesi ile Mersin'in Aydıncık ve Gülnar bölgelerinde meydana gelen orman yangınları, ekiplerin yoğun çalışmaları sonucunda kontrol altına alındı.
Balıkesir'in Gömeç ilçesi ile Mersin'in Aydıncık ve Gülnar bölgelerinde meydana gelen orman yangınları, ekiplerin yoğun çalışmaları sonucunda kontrol altına alındı. Bölgedeki yangın söndürme faaliyetlerine ilişkin güncel durumu paylaşan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yangınların kontrol altına alındığını duyurdu.
Ekiplerin havadan ve karadan yürüttüğü başarılı müdahaleler sayesinde alevlerin daha geniş alanlara yayılması engellendi. Bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.