İsrail ordusuna bağlı birlikler, işgal altındaki Batı Şeria'nın Ramallah kentinde operasyon düzenledi. Bölgedeki Filistinlilere ait mülkleri hedef alan askerler, inşaat aşamasındaki bir konutu ve bir at çiftliğini yıktı. Gerçekleştirilen yıkım işleminin ardından yapılar kullanılamaz hale geldi. Bölgedeki gerginlik sürerken, İsrail güçlerinin söz konusu alanlarda yürüttüğü yıkım faaliyetleri yerel kaynaklar tarafından doğrulandı.
Ramallah'ta İsrail güçlerinden yıkım
İsrail askerleri Batı Şeria'nın Ramallah kentinde Filistinlilere ait yapıları yıktı. Yıkım kapsamında bir ev ve at çiftliği kullanılamaz hale getirildi.
- İsrail askerleri Batı Şeria'nın Ramallah kentinde Filistinlilere ait yapıları yıktı.
- Yıkım kapsamında bir ev ve at çiftliği kullanılamaz hale getirildi.
- İsrail ordusuna bağlı birlikler, işgal altındaki Batı Şeria'nın Ramallah kentinde operasyon düzenledi.
Bu haber ne anlatıyor?
İsrail askerleri Batı Şeria'nın Ramallah kentinde Filistinlilere ait yapıları yıktı. Yıkım kapsamında bir ev ve at çiftliği kullanılamaz hale getirildi.
Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar
1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Öne çıkan doğrulanmış bilgiler
Başvurulan kaynaklar
-
1
Anadolu AjansıHaber ajansı · 03.08.2026 09:53Kaynağı aç ↗
İsrail askerleri Batı Şeria'da Filistinlilere ait bir ev ile at çiftliğini yıktı
Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.