Trabzonspor, yeni sezon öncesinde hücum hattını güçlendirmek adına çalışmalarına hız verdi. Mevcut kadroda yer alan Mitongo'nun takımdan ayrılma ihtimali üzerine yönetim, Paul Onuachu kalitesinde bir golcü arayışına girdi. Transfer gündemine dair açıklamalarda bulunan 61saat Spor Müdürü Hasan Tüncel, daha önce Juventus forması giyen Dušan Vlahović isminin değerlendirildiğini ancak oyuncunun mevcut fiziksel durumu nedeniyle bu transferden vazgeçildiğini ifade etti.
Bordo-mavili ekibin transfer listesindeki en güçlü adayın Darwin Núñez olduğu belirtiliyor. Geçtiğimiz sezon Suudi Arabistan'a yüksek bir bonservis bedeliyle transfer olan ancak beklenen performansı sergileyemeyen Núñez'in, kariyerinde yeniden çıkış yakalamak istediği kaydedildi. Trabzonspor yönetimi, oyuncuyu bir yıllığına kiralamak için harekete geçti. Kulübün, Núñez'in yıllık maaşının 8 milyon Euro'luk kısmını ödemeyi kabul ettiği öğrenildi.
Oyuncunun kulübünün de Núñez'in değerini yeniden kazanabileceği bir takıma gitmesine sıcak baktığı ifade ediliyor. Ayrıca, Núñez'in geçmişte Mohamed Salah ile aynı takımda forma giymiş olmasının uyum sürecini kolaylaştırabileceği düşünülüyor. Trabzonspor yönetimi, hem kulübün hem de oyuncunun vereceği nihai kararı bekliyor.