İstanbul'da Triatlon Nedeniyle Yol Kapatmaları

İstanbul'da gerçekleştirilecek triatlon şampiyonası sebebiyle yarın birçok güzergah trafiğe kapatılacak. Emniyet Müdürlüğü, sürücüler için alternatif yolları belirledi.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Gündem
Temsili görsel: İstanbul'da Triatlon Nedeniyle Yol Kapatmaları
Temsili görsel · Pexels / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • İstanbul'da gerçekleştirilecek triatlon şampiyonası sebebiyle yarın birçok güzergah trafiğe kapatılacak.
  • Emniyet Müdürlüğü, sürücüler için alternatif yolları belirledi.
  • İstanbul Emniyet Müdürlüğü, şehirde düzenlenecek olan triatlon şampiyonası kapsamında trafik akışında önemli değişikliklere gidileceğini duyurdu.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

İstanbul'da gerçekleştirilecek triatlon şampiyonası sebebiyle yarın birçok güzergah trafiğe kapatılacak. Emniyet Müdürlüğü, sürücüler için alternatif yolları belirledi.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 15.08.2026 15:39
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, şehirde düzenlenecek olan triatlon şampiyonası kapsamında trafik akışında önemli değişikliklere gidileceğini duyurdu. Yarın sabah saat 04.45 itibarıyla başlayacak olan kısıtlamalar, etkinlik sona erene kadar devam edecek.

Kapatılacak Bölgeler ve Güzergahlar

Beykoz ve Üsküdar bölgelerinde Atatürk Caddesi'nin sahil yönüne çıkan tüm bağlantılar ile Körfez ve Cuma Yolu caddeleri araç geçişine kapatılacak. Bu bölgelerdeki sürücüler; Göksu, Küçüksu ve Mehmet Ali Birand caddelerini Kavacık yönünde alternatif olarak kullanabilecekler.

Otoyol ve Köprü Düzenlemeleri

TEM Otoyolu'nun Maslak-Sarıyer yan yol ayrımları, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün Ankara istikameti ve Yeni Riva yolu üzerinden Atatürk Caddesi'ne giden trafik akışı durdurulacak. Ulaşım için Kuzey Marmara Otoyolu, Avrasya Tüneli ve D-100 güney hattı üzerinden 15 Temmuz Şehitler Köprüsü yönü açık olacak.

Sarıyer ve Beşiktaş ilçelerinde ise Büyükdere Caddesi'nin Zincirlikuyu-Levent yönü ile Çilekli Tesisleri'nden TEM güneyine giden yollar kapalı tutulacak. Bu bölgedeki trafik akışı, Uğur Mumcu ve Büyükdere caddelerine yönlendirilecek.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 6 olgu

1 kaynak ve 6 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. İstanbul'da düzenlenecek triatlon şampiyonası nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.Kaynak 1
  2. Kapatmalar saat 04.45'te başlayacak ve program bitimine kadar sürecek.Kaynak 1
  3. Beykoz ve Üsküdar'da Atatürk Caddesi sahil yönü, Cuma Yolu ve Körfez Caddesi kapalı olacak.Kaynak 1
  4. Küçüksu, Göksu, Mehmet Ali Birand ve Atatürk caddelerinin Kavacık yönü alternatif olarak kullanılacak.Kaynak 1
  5. TEM Otoyolu'nun belirli yan yol ayrımları ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün bazı yönleri kapatılacak.Kaynak 1
  6. Sürücüler alternatif olarak Kuzey Marmara Otoyolu, D-100 ve Avrasya Tüneli'ni kullanabilecek.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    HabertürkHaber kaynağı · 15.08.2026 15:25

    İstanbul'da yarın bu yollar trafiğe kapalı

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler