Ünlü sanatçı Kenan Doğulu, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleştirdiği konserle müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Biletleri satışa sunulduktan sadece 20 dakika sonra tükenen etkinlik, yoğun ilgi gördü. Sahneye Yaparım Bilirsin parçasıyla giriş yapan Doğulu, repertuvarında Ara Beni Lütfen, Aşk Kokusu ve Pamuk gibi hit şarkılarına yer verdi.
Konserin görsel dünyası ve sahne kurgusu, Beyoncé ve BLACKPINK gibi dünya yıldızlarıyla çalışan koreograf Marvin Brown tarafından hazırlandı. Brown'un imzasını taşıyan özel koreografi, dansçıların performansı ve etkileyici ışık şovlarıyla birleşerek izleyicilere dinamik bir atmosfer sundu. Sahne tasarımı ve görsel içeriklerin uyumu, gecenin enerjisini üst seviyeye taşıdı.
Yaklaşık iki saat süren performansın finalinde Tutamıyorum Zamanı ve Tükendim Ben şarkılarını seslendiren sanatçı, dinleyicilerin uzun süren alkışları eşliğinde sahneden ayrıldı. Harbiye'yi dolduran binlerce kişi, Doğulu'nun enerjik performansı ve görsel şölenle dolu geceyi coşkuyla takip etti.