Spor Erzurumspor FK - Galatasaray maçının hakemleri belli oldu
Trendyol Süper Lig'in ikinci haftasında oynanacak Erzurumspor FK - Galatasaray mücadelesini Çağdaş Altay yönetecek. Karşılaşmada VAR hakemi olarak Bülent Birincioğlu görevlendirildi.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- Trendyol Süper Lig'in ikinci haftasında oynanacak Erzurumspor FK - Galatasaray mücadelesini Çağdaş Altay yönetecek.
- Karşılaşmada VAR hakemi olarak Bülent Birincioğlu görevlendirildi.
- Trendyol Süper Lig'in ikinci haftasında Galatasaray, deplasmanda Erzurumspor FK ile karşı karşıya gelecek.
Trendyol Süper Lig'in ikinci haftasında Galatasaray, deplasmanda Erzurumspor FK ile karşı karşıya gelecek. Saat 21.30'da başlayacak olan kritik müsabakada düdüğü Çağdaş Altay çalacak.
Altay'ın yardımcılıklarını Bersan Duran ve Selim Şenöz üstlenirken, dördüncü hakem olarak Melih Aldemir görev yapacak. Karşılaşmanın VAR koltuğunda ise Bülent Birincioğlu oturacak. Birincioğlu'na AVAR görevinde Suat Göz eşlik edecek.