Bursa'da silahlı kavga: Baba ve oğlu yaralandı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde iki grup arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Olay sırasında yoldan geçen bir baba ve 4 yaşındaki oğlu saçmaların isabet etmesi sonucu yaralandı.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Gündem
Temsili görsel: Bursa'da silahlı kavga: Baba ve oğlu yaralandı
Temsili görsel · TheDigitalArtist / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Bursa'nın İnegöl ilçesinde iki grup arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü.
  • Olay sırasında yoldan geçen bir baba ve 4 yaşındaki oğlu saçmaların isabet etmesi sonucu yaralandı.
  • Bursa'nın İnegöl ilçesi Yeni Mahalle İlgi Sokak üzerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle iki grup arasında tartışma yaşandı.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Bursa'nın İnegöl ilçesinde iki grup arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Olay sırasında yoldan geçen bir baba ve 4 yaşındaki oğlu saçmaların isabet etmesi sonucu yaralandı.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 23.08.2026 08:56
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Bursa'nın İnegöl ilçesi Yeni Mahalle İlgi Sokak üzerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle iki grup arasında tartışma yaşandı. Kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşen olayda, taraflardan biri yanında bulunan tüfekle ateş açtı. Silahlı saldırı sırasında sokaktan geçmekte olan 31 yaşındaki Konar E. ve 4 yaşındaki oğlu Ömer E., tüfekten çıkan saçmaların hedefi oldu.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağ bacaklarından yaralanan baba ve çocuk, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarına ilişkin süreç devam ediyor. Olayın ardından bölgeden kaçan şüphelilerin yakalanması için emniyet güçleri tarafından geniş çaplı bir çalışma başlatıldı.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 5 olgu

1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. Bursa'nın İnegöl ilçesinde iki grup arasında tartışma çıktı.Kaynak 1
  2. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine bir kişi tüfekle ateş açtı.Kaynak 1
  3. Tüfekten çıkan saçmalar yoldan geçen 31 yaşındaki Konar E. ve 4 yaşındaki oğlu Ömer E.'ye isabet etti.Kaynak 1
  4. Baba ve oğlu bacaklarından yaralanarak İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Kaynak 1
  5. Polis ekipleri olay yerinden kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    NTVHaber kaynağı · 23.08.2026 03:48

    Tartışmada silahlar çekildi. Yoldan geçen baba ve oğlu yaralandı

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler