Otomobilin bagajını akvaryuma dönüştürdü

Bursa'da yaşayan bir genç, otomobilinin bagaj kısmına akvaryum ve şelale gibi sıra dışı modifiyeler ekledi. Proje için 750 bin TL harcayan araç sahibi, tasarımın dünyada tek olduğunu iddia ediyor.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Gündem
Temsili görsel: Otomobilin bagajını akvaryuma dönüştürdü
Temsili görsel · 2SIGHTMEDIA / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Bursa'da yaşayan bir genç, otomobilinin bagaj kısmına akvaryum ve şelale gibi sıra dışı modifiyeler ekledi.
  • Proje için 750 bin TL harcayan araç sahibi, tasarımın dünyada tek olduğunu iddia ediyor.
  • Bursa'nın Yıldırım ilçesinde ikamet eden 27 yaşındaki Burak Çiçek, otomobiline uyguladığı sıra dışı modifiye ile dikkatleri üzerine çekti.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Bursa'da yaşayan bir genç, otomobilinin bagaj kısmına akvaryum ve şelale gibi sıra dışı modifiyeler ekledi. Proje için 750 bin TL harcayan araç sahibi, tasarımın dünyada tek olduğunu iddia ediyor.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 24.08.2026 00:46
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde ikamet eden 27 yaşındaki Burak Çiçek, otomobiline uyguladığı sıra dışı modifiye ile dikkatleri üzerine çekti. Geçtiğimiz yıl 1,5 milyon liraya satın aldığı aracını kişiselleştirmek isteyen Çiçek, bagaj bölümünü adeta bir yaşam alanına dönüştürdü. Yapılan tasarımda 24 inçlik bir televizyon, gelişmiş bir ses sistemi, maket bungalov evler ve su akışının sağlandığı bir şelale düzeneği yer alıyor.

Tasarımın en dikkat çekici parçası ise bagajın içine entegre edilen ve Japon balıklarının bulunduğu akvaryum oldu. Çiçek, bu özel modifikasyon süreci için toplamda 750 bin TL harcadığını ifade etti. Sadece ses sistemi ve televizyonun maliyetinin 400 bin TL olduğunu belirten araç sahibi, dünyada bagajında akvaryum bulunan tek otomobilin kendisininki olduğunu savundu.

Aracın dış görünümünde de air süspansiyon, özel tasarım farlar ve motor içi düzenlemeler gibi kapsamlı değişiklikler yapıldı. Çiçek, aracını görmek için insanların özel olarak yanına geldiğini ve bu durumun kendisini mutlu ettiğini dile getirdi. Otomobil tutkunlarının ilgisini çeken bu çalışma, modifiye dünyasında farklı bir örnek olarak öne çıkıyor.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 4 olgu

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. Bursa'da yaşayan Burak Çiçek, otomobilinin bagajına akvaryum ve şelale sistemi kurdu.Kaynak 1
  2. Modifiye işlemleri için toplamda 750 bin TL harcama yapıldı.Kaynak 1
  3. Araçta ses sistemi, 24 inç televizyon ve maket bungalov evler bulunuyor.Kaynak 1
  4. Burak Çiçek, aracını 1,5 milyon liraya satın aldığını belirtti.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    CNN TürkHaber kaynağı · 24.08.2026 00:46

    Araç bagajında akvaryum! Modifiye tutkunu gençten ilginç tasarım

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler