Dünyaca ünlü süper model Naomi Campbell, yaz tatilini geçirmek üzere Fransa'nın gözde tatil beldelerinden Saint-Tropez'i tercih etti. 1990'lı yılların ikonik isimlerinden olan 56 yaşındaki Campbell, Pampelonne Plajı'nda objektiflere yansıdı. Pembe bikinisi ve belindeki parıltılı aksesuarlarıyla plajda oldukça dikkat çeken model, denizin ve güneşin tadını çıkardı.
Keyifli anları kameralara yansıyan Campbell, kumsalda uçurtma uçururken neşeli tavırlarıyla dikkat çekti. Uzun yıllardır podyumlardan uzak kalan ve vaktinin büyük bir kısmını annelik görevlerine ayıran model, 2021 ve 2023 yıllarında dünyaya gelen iki çocuğuyla yakından ilgileniyor. Çocuklarının dünyaya geliş süreçleri hakkında kamuoyunda çeşitli spekülasyonlar yapılsa da Campbell, bu konuda ketum davranmayı tercih ediyor.
İlk çocuğunun dünyaya gelmesinin ardından yaptığı açıklamada "O benim kızım" ifadelerini kullanan model, çocuklarının biyolojik süreçleri veya babaları hakkında herhangi bir detay paylaşmadı. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamaya özen gösteren Campbell, podyum kariyerini özel etkinlikler dışında tamamen geride bırakmış durumda. Saint-Tropez sahilindeki neşeli halleriyle dikkat çeken ünlü isim, fit görüntüsüyle de yıllara meydan okuduğunu bir kez daha kanıtladı.