Gündem Von der Leyen Grönland'a gidiyor
AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Grönland'a yapacağı ziyarette üst düzey temaslarda bulunacak. Ziyaretin sonunda taraflar arasında ortak bir bildiri imzalanması planlanıyor.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Grönland'a yapacağı ziyarette üst düzey temaslarda bulunacak.
- Ziyaretin sonunda taraflar arasında ortak bir bildiri imzalanması planlanıyor.
- Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, önümüzdeki hafta Grönland'a resmi bir ziyaret gerçekleştirecek.
Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, önümüzdeki hafta Grönland'a resmi bir ziyaret gerçekleştirecek. Ziyaret programı kapsamında bölgedeki iş birliğini güçlendirmek amacıyla kritik görüşmeler yapılacak.
Von der Leyen; Grönland, Danimarka ve Faroe Adaları başbakanlarıyla bir araya gelerek bölgesel konuları ele alacak. Temasların ardından taraflar, AB-Grönland Ortak Bildirisi'ni imzalayarak ilişkilerde yeni bir adım atacak.