Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan Doğum Yardımı Desteği

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2025 yılı itibarıyla doğan çocuklar için sağlanan destek ödemelerine devam ediyor. Bakanlık, bugüne kadar milyonlarca çocuğa milyarlarca liralık yardım ulaştırdı.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Gündem
Temsili görsel: Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan Doğum Yardımı Desteği
Temsili görsel · Lalmch / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2025 yılı itibarıyla doğan çocuklar için sağlanan destek ödemelerine devam ediyor.
  • Bakanlık, bugüne kadar milyonlarca çocuğa milyarlarca liralık yardım ulaştırdı.
  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ailelerin çocuk sahibi olma süreçlerine katkı sağlamak amacıyla yürüttüğü destek programlarını sürdürüyor.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2025 yılı itibarıyla doğan çocuklar için sağlanan destek ödemelerine devam ediyor. Bakanlık, bugüne kadar milyonlarca çocuğa milyarlarca liralık yardım ulaştırdı.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 28.08.2026 16:39
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ailelerin çocuk sahibi olma süreçlerine katkı sağlamak amacıyla yürüttüğü destek programlarını sürdürüyor. 2025 yılı itibarıyla dünyaya gelen her çocuk için sağlanan bu yardımlar, ailelerin ekonomik yükünü hafifletmeyi hedefliyor.

Milyarlarca Liralık Destek

Bakanlık verilerine göre, programın başlangıcından bu yana toplam 1 milyon 278 bin 581 çocuk için ödeme gerçekleştirildi. Yapılan yardımların toplam tutarı ise 25 milyar liraya ulaştı. Devletin sunduğu bu sosyal destek mekanizması, yeni doğan bebeklerin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında önemli bir kaynak oluşturmaya devam ediyor.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 2 olgu

1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2025 yılı itibarıyla doğan her çocuğa destek sağlamaktadır.Kaynak 1
  2. Bakanlık bugüne kadar 1 milyon 278 bin 581 çocuğa toplam 25 milyar lira ödeme yapmıştır.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    Anadolu AjansıHaber ajansı · 28.08.2026 16:23

    Bakan Göktaş: 2025 yılı itibarıyla doğan her çocuğa destek sunuyoruz

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler