Yeni sezonda şampiyonluk hedefiyle kadro yapılanmasını sürdüren Beşiktaş, savunma hattına takviye yapmak için çalışmalarına hız verdi. Siyah-beyazlı yönetimin, bu bölge için belirlediği öncelikli ismin Flamengo forması giyen 30 yaşındaki Brezilyalı stoper Leo Pereira olduğu öğrenildi.
Transfer sürecinde kulüpler arasındaki bonservis pazarlıkları kritik bir aşamaya geldi. Brezilya temsilcisi Flamengo, deneyimli savunmacı için 18 milyon Euro talep ederken, Beşiktaş yönetimi teklifini 15 milyon Euro seviyesine kadar yükseltti. İki kulüp arasında kalan 3 milyon Euro'luk farkı kapatmak adına görüşmelerin devam ettiği belirtiliyor.
Teknik heyetin savunma hattına doğrudan ilk 11'de görev alabilecek tecrübeli bir isim istediği ifade ediliyor. Beşiktaş yönetimi, transferi kısa sürede sonuçlandırarak savunma hattındaki eksikliği gidermeyi amaçlıyor. Siyah-beyazlıların, Brezilya ekibiyle yürüttüğü görüşmelerde orta yolu bularak transferi olumlu şekilde noktalaması bekleniyor.