2026 LGS Sonuçları Açıklandı: 452 Öğrenci Tam Puan Aldı
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan sonuçlara göre 452 öğrencinin tam puan aldığı kesinleşirken, başarılı öğrencilerin kimlik ve il bilgileri henüz paylaşılmadı.
Milyondan fazla öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen 2026 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav sonuçları açıklandı. Sınavda 452 öğrenci tüm soruları doğru yanıtlayarak tam puan almayı başardı. Tercih sürecinin Temmuz ayında başlaması ve yerleştirme sonuçlarının Ağustos ayı başında duyurulması planlanıyor.

Konu dosyasındaki son önemli gelişmeler
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan sonuçlara göre 452 öğrencinin tam puan aldığı kesinleşirken, başarılı öğrencilerin kimlik ve il bilgileri henüz paylaşılmadı.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan 2026 LGS sonuçlarına göre 452 öğrenci tüm soruları doğru yanıtladı. Sınavda birinci olan öğrencilerin isimleri ve illeri ise henüz paylaşılmadı.
En yeni gelişmeden geriye doğru
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan 2026 LGS sonuçlarına göre 452 öğrenci tüm soruları doğru yanıtladı. Sınavda birinci olan öğrencilerin isimleri ve illeri ise henüz paylaşılmadı.