Gündem Londra'daki Filistin protestosunda yaptırım çağrısı
İngiltere'nin başkentinde bir araya gelen protestocular, İsrail'e karşı yaptırım uygulanmasını talep etti. Göstericiler bu taleplerini İşçi Partisi lideri Andy Burnham'a iletti.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- İngiltere'nin başkentinde bir araya gelen protestocular, İsrail'e karşı yaptırım uygulanmasını talep etti.
- Göstericiler bu taleplerini İşçi Partisi lideri Andy Burnham'a iletti.
- İngiltere'nin başkenti Londra sokaklarında toplanan kalabalık bir grup, Filistin'e destek vermek amacıyla yürüyüş düzenledi.
İngiltere'nin başkenti Londra sokaklarında toplanan kalabalık bir grup, Filistin'e destek vermek amacıyla yürüyüş düzenledi. Etkinlik sırasında hükümetin başına geçmeye hazırlanan İşçi Partisi lideri Andy Burnham hedef alındı.
Göstericiler, yeni dönemde İsrail'e yönelik kapsamlı yaptırımlar uygulanması gerektiğini vurguladı. Yetkililere seslenen katılımcılar, diplomatik ve ekonomik baskı oluşturulması yönündeki taleplerini dile getirerek yürüyüşlerini sürdürdü.