Artvin'in Ardanuç ilçesinde 20 Temmuz tarihinde meydana gelen olayda, kendilerini polis olarak tanıtan bir çift dehşet saçtı. A.A. ve eşi N.A., FETÖ soruşturması yürüttükleri yalanıyla bir eve giriş yaptı. İçeride ev sahiplerinden ziynet eşyalarını talep eden şüpheliler ile ev sakinleri arasında kısa sürede arbede yaşandı.
Arbede sırasında maskesi düşen şüphelilerden biri, kimliğinin deşifre olduğunu anlayınca yanında getirdiği tabancayla ateş açtı. Kurşunların isabet ettiği S.G. kasığından yaralandı. Saldırganlar, evdeki altın bilezikleri alarak olay yerinden hızla uzaklaştı. Yaralı şahıs, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı ve ameliyat edildi. Hayati tehlikeyi atlatan yaralının tedavisi sürerken, jandarma ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı.
Yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda, şüpheli karı-kocanın izine 24 Temmuz'da ulaşıldı. Ardanuç'a bağlı İncili köyünde düzenlenen başarılı bir operasyonla gözaltına alınan çift, ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Olayla ilgili adli süreç devam ediyor.