Gündem Bakan Ersoy ve ABD Büyükelçisi Barrack'tan Turizm Zirvesi
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ABD Ankara Büyükelçisi Tom Barrack ile başkentte bir araya geldi. Görüşmede iki ülke arasındaki turizm ve kültürel iş birliği imkanları masaya yatırıldı.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ABD Ankara Büyükelçisi Tom Barrack ile başkentte bir araya geldi.
- Görüşmede iki ülke arasındaki turizm ve kültürel iş birliği imkanları masaya yatırıldı.
- Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ABD'nin Ankara Büyükelçisi Tom Barrack'ı makamında kabul etti.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ABD'nin Ankara Büyükelçisi Tom Barrack'ı makamında kabul etti. Ankara'da gerçekleşen bu önemli görüşmede, iki ülke arasındaki turizm hareketliliğini artırmaya yönelik stratejiler değerlendirildi.
Kültürel Miras ve İş Birliği
Toplantıda taraflar, kültürel mirasın korunması ve kültür varlığı kaçakçılığı ile mücadele konularında fikir alışverişinde bulundu. Büyükelçi Barrack, Türkiye'nin turizm sektöründeki rekabetçi gücüne ve sahip olduğu zengin değerlere vurgu yaptı. Görüşme, iki ülke arasındaki turizm ilişkilerini güçlendirecek yeni iş birliği alanlarının belirlenmesi açısından verimli geçti.