Kocaeli'de TIR kazası trafiği durdurdu

Kocaeli'de lastiği patlayan bir TIR'ın karşı şeride geçerek başka bir araca çarpması sonucu D-100 kara yolu trafiğe kapandı. Kazada yaralanan olmazken yol 1,5 saat sonra yeniden açıldı.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Yaşam
Temsili görsel: Kocaeli'de TIR kazası trafiği durdurdu
Temsili görsel · 9146123 / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Kocaeli'de lastiği patlayan bir TIR'ın karşı şeride geçerek başka bir araca çarpması sonucu D-100 kara yolu trafiğe kapandı.
  • Kazada yaralanan olmazken yol 1,5 saat sonra yeniden açıldı.
  • Kocaeli'nin Atalar Mahallesi mevkisinde, D-100 kara yolunda seyir halinde olan bir TIR, lastiğinin patlaması sonucu sürücüsünün kontrolünden çıktı.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Kocaeli'de lastiği patlayan bir TIR'ın karşı şeride geçerek başka bir araca çarpması sonucu D-100 kara yolu trafiğe kapandı. Kazada yaralanan olmazken yol 1,5 saat sonra yeniden açıldı.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 28.07.2026 17:48
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Kocaeli'nin Atalar Mahallesi mevkisinde, D-100 kara yolunda seyir halinde olan bir TIR, lastiğinin patlaması sonucu sürücüsünün kontrolünden çıktı. Bariyerleri aşarak karşı şeride geçen araç, burada başka bir TIR ile çarpıştı.

Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ve Karayolları ekibi sevk edildi. Kazada şans eseri yaralanan kimse olmazken, kara yolu ulaşım akışına kapatıldı. Ekiplerin yaklaşık 1,5 saat süren yoğun çalışmaları neticesinde araçlar yoldan kaldırıldı ve trafik normale döndü. Yetkililer, meydana gelen kazayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 4 olgu

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. Kocaeli D-100 kara yolunda bir TIR lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıktı.Kaynak 1
  2. Bariyerleri aşan TIR karşı şeritteki başka bir TIR ile çarpıştı.Kaynak 1
  3. Kaza sonucunda herhangi bir yaralanma meydana gelmedi.Kaynak 1
  4. D-100 kara yolu kaza nedeniyle 1,5 saat boyunca trafiğe kapalı kaldı.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    Sabah YaşamHaber kaynağı · 28.07.2026 16:46

    Kocaeli'nde D-100 kara yolunda TIR kazası: Ulaşım 1,5 saat durdu

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler