Gündem Üç ildeki orman yangınları söndürüldü
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Yalova, Kütahya ve Çanakkale'de etkili olan yangınların kontrol altına alındığını duyurdu. Ekiplerin müdahalesiyle yangınlar tamamen söndürüldü.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Yalova, Kütahya ve Çanakkale'de etkili olan yangınların kontrol altına alındığını duyurdu.
- Ekiplerin müdahalesiyle yangınlar tamamen söndürüldü.
- Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye'nin farklı noktalarında çıkan orman yangınlarına ilişkin sevindirici haberi paylaştı.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye'nin farklı noktalarında çıkan orman yangınlarına ilişkin sevindirici haberi paylaştı. Bakan Yumaklı, Yalova'nın Armutlu ilçesi, Kütahya'nın Domaniç ve Altıntaş ilçeleri ile Çanakkale Merkez'de meydana gelen yangınların tamamen kontrol altına alındığını belirtti.
Bölgedeki ekiplerin yoğun çalışmaları sonucunda yangınların yayılması engellenerek söndürme işlemleri başarıyla tamamlandı. Yetkililer, yangınların kontrol altına alınmasının ardından soğutma çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.