Trabzon'daki ilk günlerini otelde geçiren Mohamed Salah, şehre yerleşmek için hazırlıklara başladı. Yalıncak bölgesinde seçilen yeni konutun sahibi, Trabzonspor'un Kaleci Antrenörü Metin Aktaş olarak belirlendi. Özel iç mimarların yönlendirdiği evde, yaklaşık bir ay sürecek kapsamlı düzenlemeler yapılıyor.
Güvenlik ve Konfor Ön Planda
Otuz villadan oluşan bir site içerisinde yer alan konut, kendine has özel havuzu ve bahçesiyle dikkat çekiyor. Güvenlik standartlarının en üst seviyeye çıkarılacağı evde, özellikle sahil bağlantı noktalarında özel görevlilerin bulunması planlanıyor. Ayrıca, Salah ve ailesinin günlük yaşamını desteklemek amacıyla yardımcı personel alımı için titiz bir seçim süreci yürütülüyor.
Takım Arkadaşlarıyla Komşuluk
Yeni yerleşim planına göre Salah, takım arkadaşı Okay Yokuşlu ile doğrudan komşu olacak. Aynı sitede Trabzonsporlu futbolcu Onuachu da ikamet ediyor. Mısırlı yıldızın Trabzon'daki yaşamını en az iki yıllık bir süre üzerine kurguladığı ifade ediliyor. Salah'ın ailesinin önümüzdeki ay şehre ulaşmasıyla birlikte taşınma işleminin tamamlanması bekleniyor.