Trabzonlu AK Partili Kadınlar 25. Yıl Kutlamaları İçin Ankara'ya Gidiyor

AK Parti Trabzon İl ve İlçe Kadın Kolları, partinin 25. kuruluş yıl dönümü etkinliklerine katılmak üzere başkente doğru yola çıktı. Yöresel kıyafetlerle Ankara'ya giden heyet, kutlamalar kapsamında verilecek vefa madalyalarını bekliyor.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Yerel Haberler +Trabzon
Temsili görsel: Trabzonlu AK Partili Kadınlar 25. Yıl Kutlamaları İçin Ankara'ya Gidiyor
Temsili görsel · pen_ash / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • AK Parti Trabzon İl ve İlçe Kadın Kolları, partinin 25.
  • kuruluş yıl dönümü etkinliklerine katılmak üzere başkente doğru yola çıktı.
  • Yöresel kıyafetlerle Ankara'ya giden heyet, kutlamalar kapsamında verilecek vefa madalyalarını bekliyor.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

AK Parti Trabzon İl ve İlçe Kadın Kolları, partinin 25. kuruluş yıl dönümü etkinliklerine katılmak üzere başkente doğru yola çıktı. Yöresel kıyafetlerle Ankara'ya giden heyet, kutlamalar kapsamında verilecek vefa madalyalarını bekliyor.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 14.08.2026 09:54
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

AK Parti'nin kuruluşunun 25. yılına girilmesi sebebiyle Trabzon'daki kadın teşkilatlarında büyük bir heyecan yaşanıyor. İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan liderliğindeki il ve ilçe teşkilat mensupları, Ankara'da gerçekleştirilecek olan yıl dönümü programlarına iştirak etmek amacıyla şehirden ayrıldı.

Kültürel Miras Başkente Taşınıyor

Yolculuğa çıkan Trabzon heyeti, kentin yöresel kimliğini ve kültürel zenginliğini ön plana çıkarmak amacıyla geleneksel kıyafetler tercih etti. Bu görsel birlikteliğin, Trabzon'un güçlü kültürel mirasını Ankara'daki kutlamalara yansıtması hedefleniyor.

Vefa Madalyaları Takdim Edilecek

Ankara'daki programların en dikkat çekici bölümlerinden birini vefa ödülleri oluşturacak. Parti bünyesinde 25 yıl boyunca ara vermeden görev yapan teşkilat üyelerine, hizmetlerinin anısına Çeyrek Asır madalyaları takdim edilecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ayfer Cihan, kadın teşkilatlarının hazırlıklarını tamamladığını belirterek, çeyrek asırlık büyük bir hikayenin parçası olmanın gururuyla Ankara yolunda olduklarını ifade etti. Trabzon'dan hareket eden grup, partinin kuruluş yolculuğuna tanıklık eden kadınların coşkusunu başkente taşımayı amaçlıyor.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 4 olgu

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. AK Parti'nin 25. kuruluş yıl dönümü kutlamaları için Trabzon Kadın Kolları Ankara'ya hareket etti.Kaynak 1
  2. Trabzon heyeti yolculuğa yöresel kıyafetler giyerek çıktı.Kaynak 1
  3. AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan teşkilatın yönetimini yürütüyor.Kaynak 1
  4. Partide 25 yıl boyunca kesintisiz görev yapan üyelere Çeyrek Asır madalyaları verilecek.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    61SAATHaber kaynağı · 14.08.2026 09:50

    AK Parti Trabzon Kadın Kolları 25. Yıl coşkusuyla Ankara yolunda

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler