Ortahisar Belediyesi'nden anlamlı destek

Trabzon'da yürütülen sosyal sorumluluk projesi kapsamında bir engelli bireye akülü araç hediye edildi. Belediye yetkilileri, proje ile bugüne kadar 10 aracın ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını belirtti.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Yerel Haberler +Trabzon
Temsili görsel: Ortahisar Belediyesi'nden anlamlı destek
Temsili görsel · PIX1861 / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Trabzon'da yürütülen sosyal sorumluluk projesi kapsamında bir engelli bireye akülü araç hediye edildi.
  • Belediye yetkilileri, proje ile bugüne kadar 10 aracın ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını belirtti.
  • Trabzon'da Ortahisar Belediyesi, toplumsal dayanışmayı güçlendirmek amacıyla yürüttüğü Geri Dönüştürerek Engelleri Birlikte Aşıyoruz projesine devam ediyor.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Trabzon'da yürütülen sosyal sorumluluk projesi kapsamında bir engelli bireye akülü araç hediye edildi. Belediye yetkilileri, proje ile bugüne kadar 10 aracın ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını belirtti.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 22.08.2026 12:10
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Trabzon'da Ortahisar Belediyesi, toplumsal dayanışmayı güçlendirmek amacıyla yürüttüğü Geri Dönüştürerek Engelleri Birlikte Aşıyoruz projesine devam ediyor. Bu kapsamda, 21 yaşındaki Evren Tokgöz'e akülü aracı teslim edildi.

Sosyal sorumlulukta yeni adım

Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özer İskender, teslimat sırasında Evren Tokgöz'e isminin yazılı olduğu 61 numaralı Trabzonspor formasını takdim etti. Belediye yetkilileri, proje dahilinde bugüne kadar toplam 10 adet akülü aracın ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını ifade etti.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 3 olgu

1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. Ortahisar Belediyesi, Geri Dönüştürerek Engelleri Birlikte Aşıyoruz projesi kapsamında 21 yaşındaki Evren Tokgöz'e akülü araç hediye etti.Kaynak 1
  2. Proje kapsamında bugüne kadar toplam 10 adet akülü araç ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.Kaynak 1
  3. Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özer İskender, Evren Tokgöz'e üzerinde ismi yazılı 61 numaralı Trabzonspor forması hediye etti.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    61SAATHaber kaynağı · 22.08.2026 12:01

    Evren’in hayali, mavi kapaklarla gerçeğe dönüştü

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler