WhatsApp grubundan uygulama noktalarını paylaşan 7 şüpheli yakalandı

Balıkesir'de güvenlik güçlerinin uygulama noktalarını WhatsApp üzerinden paylaşan bir grup tespit edildi. Operasyon sonucunda 7 kişi gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Yaşam
Temsili görsel: WhatsApp grubundan uygulama noktalarını paylaşan 7 şüpheli yakalandı
Temsili görsel · jarmoluk / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Balıkesir'de güvenlik güçlerinin uygulama noktalarını WhatsApp üzerinden paylaşan bir grup tespit edildi.
  • Operasyon sonucunda 7 kişi gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.
  • Balıkesir'de kolluk kuvvetlerinin asayiş ve trafik denetim noktalarını deşifre eden bir şebekeye yönelik operasyon düzenlendi.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Balıkesir'de güvenlik güçlerinin uygulama noktalarını WhatsApp üzerinden paylaşan bir grup tespit edildi. Operasyon sonucunda 7 kişi gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 27.08.2026 16:06
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Balıkesir'de kolluk kuvvetlerinin asayiş ve trafik denetim noktalarını deşifre eden bir şebekeye yönelik operasyon düzenlendi. Emniyet ekipleri, yaklaşık 250 üyesi bulunan bir WhatsApp grubunda, polis ve jandarmanın uygulama noktalarının anlık olarak paylaşıldığını belirledi. Bu yöntemle aranan şahısların ve eksik evrakı bulunan sürücülerin güzergah değiştirerek denetimlerden kaçtığı anlaşıldı.

Yapılan teknik takip ve çalışmaların ardından söz konusu paylaşımı yapan 7 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Emniyet müdürlüğündeki sorgu işlemleri tamamlanan şüpheliler, adli makamlara sevk edildi. Güvenlik güçleri, denetimlerin aksatılmasına yönelik bu tür girişimlere karşı kararlı mücadelenin süreceğini vurguladı.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 4 olgu

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. Balıkesir'de polis ve jandarma uygulama noktalarını WhatsApp grubunda paylaşan 7 kişi gözaltına alındı.Kaynak 1
  2. Şüphelilerin 250 kişilik bir WhatsApp grubu üzerinden kolluk kuvvetlerinin yerini bildirdiği tespit edildi.Kaynak 1
  3. Uygulama noktalarının paylaşılması sayesinde aranan şahıslar ve eksik belgeli sürücüler denetimlerden kaçmayı başardı.Kaynak 1
  4. Gözaltına alınan 7 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    Sabah YaşamHaber kaynağı · 27.08.2026 15:56

    Polis ve jandarmanın yerini WhatsApp’tan paylaştılar! 7 şüpheli gözaltında

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler