Kayseri'de Tiyatro Sahnesinde Hazırlıklar Sürüyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Devlet Tiyatrosu'ndaki onarım çalışmalarını denetledi. Ekim ayında başlayacak yeni sezon öncesi provaları izleyen Büyükkılıç, sanat faaliyetlerine destek mesajı verdi.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Gündem
Temsili görsel: Kayseri'de Tiyatro Sahnesinde Hazırlıklar Sürüyor
Temsili görsel · 12019 / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Devlet Tiyatrosu'ndaki onarım çalışmalarını denetledi.
  • Ekim ayında başlayacak yeni sezon öncesi provaları izleyen Büyükkılıç, sanat faaliyetlerine destek mesajı verdi.
  • Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, şehirdeki Devlet Tiyatrosu binasında gerçekleştirilen yenileme ve bakım faaliyetlerini yakından takip etti.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Devlet Tiyatrosu'ndaki onarım çalışmalarını denetledi. Ekim ayında başlayacak yeni sezon öncesi provaları izleyen Büyükkılıç, sanat faaliyetlerine destek mesajı verdi.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 05.09.2026 16:22
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, şehirdeki Devlet Tiyatrosu binasında gerçekleştirilen yenileme ve bakım faaliyetlerini yakından takip etti. İşletme ve İştirakler Daire Başkanlığı tarafından yürütülen süreç hakkında teknik ekipten rapor alan Büyükkılıç, binanın güncel durumuyla ilgili bilgi sahibi oldu.

İncelemelerinin ardından tiyatro sahnesine geçen Büyükkılıç, 1 Ekim tarihinde izleyiciyle buluşacak olan Düğün Ya Da Davul isimli oyunun hazırlık aşamalarını gözlemledi. Yönetmen Volkan Özgömeç ve oyuncu kadrosuyla bir araya gelen Başkan, kentin sanatsal gelişimine katkı sunan projelere destek vermeye devam edeceklerini vurguladı. Tüm tiyatroseverleri sezonun ilk gösterimine davet eden Büyükkılıç'a, AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı ile il teşkilatı yöneticileri de eşlik etti.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 4 olgu

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Devlet Tiyatrosu'ndaki tadilat çalışmalarını yerinde inceledi.Kaynak 1
  2. Büyükkılıç, İşletme ve İştirakler Daire Başkanlığı tarafından yürütülen bakım faaliyetleri hakkında yetkililerden detaylı bilgi aldı.Kaynak 1
  3. Başkan Büyükkılıç, 1 Ekim tarihinde sahnelenecek Düğün Ya Da Davul oyununun provalarını takip etti.Kaynak 1
  4. Ziyaret sırasında AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı ve çeşitli teşkilat üyeleri de hazır bulundu.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    CNN TürkHaber kaynağı · 05.09.2026 16:22

    Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, Devlet Tiyatrosu'nda incelemede bulundu

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler