Denizli'de inşaat alanında göçük: Bir ölü

Denizli'de bir inşaat sahasında meydana gelen toprak kayması sonucu kepçe operatörü hayatını kaybetti. Olayla ilgili adli soruşturma başlatıldı.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Yaşam
Temsili görsel: Denizli'de inşaat alanında göçük: Bir ölü
Temsili görsel · Tama66 / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Denizli'de bir inşaat sahasında meydana gelen toprak kayması sonucu kepçe operatörü hayatını kaybetti.
  • Olayla ilgili adli soruşturma başlatıldı.
  • Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde bulunan Basketbol Gelişim Merkezi inşaatında trajik bir iş kazası yaşandı.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Denizli'de bir inşaat sahasında meydana gelen toprak kayması sonucu kepçe operatörü hayatını kaybetti. Olayla ilgili adli soruşturma başlatıldı.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 11.07.2026 20:52
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde bulunan Basketbol Gelişim Merkezi inşaatında trajik bir iş kazası yaşandı. Kazı çalışmaları sırasında iş makinesinden inen operatör Kudret Erdoğan, aniden meydana gelen toprak göçüğünün altında kaldı. Çevredeki çalışma arkadaşlarının durumu fark etmesi üzerine bölgeye AFAD, itfaiye, polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

Ekiplerin yoğun çabası sonucu toprak altından çıkarılan Erdoğan'ın olay yerinde hayatını kaybettiği sağlık görevlilerince tespit edildi. Yapılan incelemelerin ardından cenaze, otopsi işlemleri için Denizli Adli Tıp Kurumu morguna nakledildi. Yetkililer, yaşanan ölümlü iş kazasıyla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 4 olgu

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. Denizli'nin Merkezefendi ilçesindeki bir inşaat alanında toprak göçüğü meydana geldi.Kaynak 1
  2. Kepçe operatörü Kudret Erdoğan, kazı çalışması sırasında toprak altında kalarak yaşamını yitirdi.Kaynak 1
  3. Olay yerine AFAD, itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.Kaynak 1
  4. Erdoğan'ın cenazesi otopsi işlemleri için Denizli Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    Sabah YaşamHaber kaynağı · 11.07.2026 20:38

    Denizli'de göçük altında kalan kepçe operatörü hayatını kaybetti

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler