Gündem Bakan Çiftçi'den Terörsüz Türkiye Vurgusu
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Diyarbakır ziyaretleri kapsamında terörsüz bir Türkiye hedefiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Ziyaretlere Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da eşlik etti.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Diyarbakır ziyaretleri kapsamında terörsüz bir Türkiye hedefiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
- Ziyaretlere Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da eşlik etti.
- İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Diyarbakır kentinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Diyarbakır kentinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Program kapsamında değerlendirmelerde bulunan Bakan Çiftçi, gelecek dönemle ilgili önemli mesajlar verdi.
Çiftçi, Türkiye'nin terörden arındırılmış bir döneme girmesi yönündeki hedeflere yönelik olarak hükümetin güçlü bir destek sunacağını ifade etti.